website van Anneke Laurman website van Anneke Laurman

Even voorstellen

De praktijk sluit definitief op 12 oktober 2018!

Mijn praktijk groeit met mijn eigen ontwikkeling mee. Begon ik aanvankelijk als homeopaat, inmiddels is daar veel meer bijgekomen waar ik tijdens mijn werk gebruik van maak.

Mijn doel is een goed en verantwoord alternatief te bieden aan mensen met lichamelijke en / of psychische klachten. Daarbij gaat het er niet alleen om dat de belangrijkste klacht overgaat, maar dat je je weer gezond, vitaal en levenslustig voelt.

Mijn grootste passie is mensen begeleiden met psychische klachten, zoals depressiviteit, angsten, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen. Ook mensen die hulp zoeken bij rouwverwerking kunnen in mijn praktijk terecht.

Ik laat me mijn werk graag inspireren door spirituele meesters van deze tijd, zoals, Deepak Chopra, Louise Hay, Wayne Dyer, Eckert Tolle en Patty Harpenau. Ook 'Een Cursus in Wonderen' is een grote bron van inspiratie.

In 1995 heb ik mijn opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum (thans Utrecht) voltooid, met als specialisatie homeopathie. Na mijn opleiding volgden vele verdere scholingen, o.a. homeopathie voor zwangerschap en bevallen (School voor Homeopathie te Amersfoort), Nei® bij de Academie voor Vitaliteitskunde (AVN te Nijmegen, inmiddels opgeheven), gevolgd door de opleiding (Kinder)Nei® bij Orin (Wilma Klein in Krommenie). Bij Alvita (inmiddels opgeheven) volgde ik de opleiding Integra-A. 

Sinds september 2009 ben ik gecertificeerd Cease therapeut, waardoor ik kinderen en volwassenen met autisme of een aanverwante stoornis met homeopathie kan behandelen.

Recent heb ik de opleiding Life & Soul coaching bij The Lifefoundation van Patty Harpenau afgerond. Zij is de schrijfster van oa. The Life Codes, The Gift en The Wizzard.

 

 

Nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mailadres: